De ce sa alegi jucariile lui Bubu?

Daca acum 30 de ani jucariile erau o raritate, acum piata este invadata de milioane de posibilitati. Exista jucarii pentru toate varstele, pentru orice buget, pentru orice preferinta. Acest lucru este, desigur, un avantaj pentru copii, dar are si dezavantajul de a-I face pe acestia sa se bucure mai putin de fiecare jucarie in parte, pentru ca exista mereu o alta mai interesanta.

In acest context, te intrebi poate de ce ar trebui sa alegi jucariile din Atelierul lui Bubu pentru copilul tau? Cu ce sunt acestea mai speciale fata de altele?

Ei bine, raspunsul este simplu. Jucariile lui Bubu nu sunt simple obiecte cu care copilul se joaca pentru a-I trece timpul mai usor, sunt jucarii educative, care-l fac pe copil sa isi dezvolte imaginatia. Asta deoarece conceptul pe care se bazeaza jucariile acestui atelier este acela de constructie. Jucariile vin sub forma unor piese lego, pe care copiii trebuie sa le asambleze astfel incat la final sa construiasca povestea respectivei jucarii. Acest lucru este important deoarece copiii invata notiuni despre culori, forme si potrivirea acestora, inca de la cateva luni. Apoi, odata ce jocul este construit, acesta ofera diverse alte notiuni. Spre exemplu, copilul poate invata diverse lucruri despre animale, iar avand in vedere ca noi incurajam realizarea acestor constructii alaturi de parinti, acestia pot mai apoi sa le explice copiilor mai multe elemente legate de fiecare animalut in parte.

Si astfel ajungem la cel de-al doilea motiv pentru care jucariile lui Bubu sunt speciale. Asa cum spuneam, noi incurajam parintii sa petreaca timp alaturi de copii, iar construind impreuna diverse povesti, este o modalitate excelenta de a crea o legatura. Daca in timpul saptamanii, ca parinte, esti ocupat si stresat, in weekend poti face ceva distractiv alaturi de copilul tau, jucandu-te alaturi de el un astfel de joc din Atelierul lui Bubu. Marele avantaj este faptul ca jocurile sunt atat de antrenante si distractive, incat sunt interesante si pentru parinti. Asta spre deosebire de jucariile clasice care poate unii adulti le considera anoste si astfel isi pierd repede rabdarea.

Asadar, alegi Jucariile lui Bubu atunci cand vrei sa-I oferi copilului tau o alternativa distractive si sanatoasa la tableta. Atunci cand vrei sa iti vezi copilul ca isi antreneaza gandirea logica si nu ca isi petrece timpul cu castile in urechi intr-o lume virtuala. Si bineinteles, alegi Jucariile lui Bubu atunci cand te preocupa modul in care copilul tau isi petrece timpul si cand vrei sa te asiguri ca activitatile pe care le are au un effect pozitiv asupra dezvoltarii sale.

Jucariile lui Bubu aduc zambetul pe fata copilului tau, de aceea sunt atat de apreciate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *