Cum ajuta la dezvoltarea copilului tau jucariile lui Bubu?

Joaca face parte din viata noastra inca din primele zile de bebelus, iar intr-o forma sau alta se continua pe tot parcursul ei. Una dintre cele mai mari bucurii ale copilariei este joaca alaturi de prieteni sau alaturi de parinti. Dar pe langa distractie, joaca poate fi si primul pas spre cunoastere, daca alegi jucariile potrivite.

Jucariile lui Bubu sunt concepute astfel incat sa reprezinte prima initiere a copiilor in dezvoltarea unei gandiri logice, stimulandu-le imaginatia si spiritul practic. Fiecare joc al acestui atelier are rolul de a-i provoca pe copii sa isi doreasca sa invete lucruri. Fie ca este vorba despre constructia unui tren, al unui magazin alimentar sau al unei gradini Zoo, fiecare dintre aceste jocuri aduc, pe langa distractie, si anumite intrebari. Sunt prilejul perfect pentru parinti sa le explice copiilor ce animale gasim la zoo, care este rolul fiecaruia sau cum se procedeaza atunci cand intram intr-un magazin alimentar. De asemenea, fiind jocuri tip lego, copiii trebuie sa le construiasca si astfel descopera forme, culori si potrivirea acestora. Sunt elemente extrem de importante pentru primii ani din viata, iar copiii le invata intr-un mod distractiv, fara efort.

Este dovedit stiintific faptul ca invatarea intr-un mod mecanic scade interesul copiilor pentru stiinte. De aceea, in ultimii ani se pune accentul pe educatia creativa si auzim tot mai des conceptul de educatie STEM. Jucariile din Atelierul lui Bubu iau in considerare acest aspect si imbina perfect joaca si invatarea.

Asadar, ca si parinte, poti sa privesti jucariile lui Bubu nu doar ca pe simple jucarii distractive pentru copilul tau, ci ca pe o metoda creativa si educativa de petrecere a timpului liber. In plus, fiind frumos colorate si extrem de interesante de asamblat, acestea ii vor tine pe micuti departe de TV si tableta, elemente care stim cu totii ca ofera rapid dependenta. Pentru ca micutii sa nu devina complet absorbiti de tehnologie, este nevoie sa le oferi o alternativa la fel de interesanta. Un joc in care copilul preia initiativa si are libertate completa de a construi dupa bunul plac, il va face sa isi doreasca sa iti demonstreze cat este de priceput. Va dori sa realizeze constructii interesante si se va bucura de intreaga experienta. Fie ca se joaca singur, cu prietenii sau de ce nu, alaturi de parinti, copilul isi dezvolta in mod armonios atat gandirea, cat si personalitatea, elemente esentiale pe termen lung.

Asadar, jucariile lui Bubu sunt prilejul perfect pentru parinti sa petreaca timp alaturi de copii si sa descopere impreuna bucuria jocurilor clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *