Bine ai venit in atelierul lui Bubu!

Bun venit in lumea magica a jucariilor! O lume special conceputa pentru copii, in care joaca si invatarea se completeaza perfect. Atelierul lui Bubu este un concept menit sa celebreze cea mai frumoasa parte a vietii, copilaria. Copiii sunt cele mai sincere si cele mai fericite fiinte, iar noi ne dorim sa contribuim la fericirea lor oferindu-le jucarii care sa-i fascineze.  Ne straduim sa vedem lumea din perspectiva copiilor si incercam sa le intelegem punctul de vedere, pentru ca mai apoi sa le indeplinim dorintele si asteptarile in ceea ce priveste alegerea jucariilor.

Fiecare jucarie din acest atelier spune o poveste. Fie ca este vorba despre orasul magic pe care copiii il construiesc, fie ca este vorba despre lumea fascinanta a animalelor de la Zoo, toate au rolul de a-i face pe cei mici curiosi si dornici sa invete. De asemenea, ne-am propus sa cream jucarii care sa faciliteze apropierea parintilor de copii, de aici si conceptul de construire. In timp ce construiti aceste jocuri, construiti si relatia parinte-copil, pe un fundament puternic.

Fiecare jucarie care pleaca din Atelierul lui Bubu este atent gandita si lucrata. Alegem intotdeauna culori puternice care sa-I atraga pe cei mici si incercam sa facem povestile cat mai interesante. Ne dorim sa priviti atelierul lui Bubu ca locul in care gasiti cadoul ideal pentru cei mici, sub forma celor mai interesante si creative jucarii.

Misiunea noastra este simpla: vrem sa oferim fericire copiilor! Si pentru ca joaca este cea mai frumoasa forma de petrecere a timpului pentru copii, tot efortul nostru este depus in acest sens. Oferim jucarii care pun imaginatia in miscare si care cu timpul se dovedesc a fi adevarati profesori pentru copii, ajutandu-I sa asimileze notiuni noi.

Atelierul lui Bubu e o lume a copiilor, dar de care se pot bucura si parintii!

Va asteptam la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *